1 |
०७.२९ पौष्टिक तत्व स्तरोन्नति गरिएको चामलको अनिवार्य गुणस्तर मापदण्ड (२०८०/०४/०१)
|
Download
|
2 |
खाद्य पदार्थमा जीवनाशक विषादीको अवशेष सीमा निर्धारण (संख्या १०)- २०८०/०२/२५
|
Download
|
3 |
कुखुराको दानाको गुणस्तर तथा मात्रासम्बन्धी सूचना (सं ८ )-२०८०-०२-१५
|
Download
|
4 |
खाद्य पदार्थमा मेलामाईन, अल्कोहलजन्य पेय तथा प्याक गरिएको पिउने पानीको अनिवार्य मापदण्ड २०७५/१/५
|
Download
|
5 |
पुष्टकारी, गुँदपाक, चिउरा तथा दालमोठको अनिवार्य मापदण्ड २०७७/०५/२९
|
Download
|
6 |
फलफूलको रस, पेय, नेक्टरको अनिवार्य मापदण्ड तथा विश्लेषण एवं अन्य सेवाको गैह्रकर राजश्व दर ७८/४/२५
|
Download
|
7 |
अन्नमा आधारित पूरक बाल आहारको मापदण्ड तथा खाद्य वस्तुमा हेभिमेटलको मापदण्ड
|
Download
|
8 |
Food Act 2023
|
Download
|
9 |
Food Act 2023
|
Download
|
10 |
खाद्य नियमावली, २०२७
|
Download
|
11 |
Food Regulation, 1970
|
Download
|
12 |
दाना पदार्थ नियमावली, २०४१ संशोधन सहित
|
Download
|