| 1 |
खाद्य तथा दाना पदार्थको अनिवार्य गुणस्तर मापदण्ड २०८०
|
Download
|
| 2 |
खाद्य पदार्थमा औद्योगिक ट्रान्स फ्याट (Industrial Trans Fat) को अधिकतम सीमा तथा खाद्य पदार्थको सिधा
|
Download
|
| 3 |
०७.२९ पौष्टिक तत्व स्तरोन्नति गरिएको चामलको अनिवार्य गुणस्तर मापदण्ड (२०८०/०४/०१)
|
Download
|
| 4 |
खाद्य पदार्थमा जीवनाशक विषादीको अवशेष सीमा निर्धारण (संख्या १०)- २०८०/०२/२५
|
Download
|
| 5 |
कुखुराको दानाको गुणस्तर तथा मात्रासम्बन्धी सूचना (सं ८ )-२०८०-०२-१५
|
Download
|
| 6 |
खाद्य पदार्थमा मेलामाईन, अल्कोहलजन्य पेय तथा प्याक गरिएको पिउने पानीको अनिवार्य मापदण्ड २०७५/१/५
|
Download
|
| 7 |
पुष्टकारी, गुँदपाक, चिउरा तथा दालमोठको अनिवार्य मापदण्ड २०७७/०५/२९
|
Download
|
| 8 |
फलफूलको रस, पेय, नेक्टरको अनिवार्य मापदण्ड तथा विश्लेषण एवं अन्य सेवाको गैह्रकर राजश्व दर ७८/४/२५
|
Download
|
| 9 |
अन्नमा आधारित पूरक बाल आहारको मापदण्ड तथा खाद्य वस्तुमा हेभिमेटलको मापदण्ड
|
Download
|